Redaktionsgruppen består af Lillian L, Birgitte K, Jacob og Jesper  Redaktionsmøderne afholdes løbende.


Avisen udkommer 6 gange om året. Indlæg til avisen afleveres til en af redaktionsmedlemmerne eller sendes til nedenstående emailadresse:
denguledor@live.dk

 Nedenfor ses et udsnit af avisen:

Sommerfesten for Pedersvænge og Den Gule Dør 2011

Så kom dagen for den årlige sommerfest. Dagen startede for festudvalget klokken 9.00 hvor de sidste detaljer lige skulle på plads og derefter fordelte vi os og fik klaret de praktiske opgaver med at dække borde osv.
Festen startede som sædvanlig med loppemarked i gangen ved Pedersvænge og mange effekter skiftede ejer.
Klokken 13.30 var der volleyball på plænen bag Pedersvænge og som sædvanlig var det silende regnvejr men kampene blev alligevel fuldført og vinderen blev stuen på Pedersvænge og den flotte og meget store pokal blev overrakt af socialudvalgsformanden Randi Hansen.
I løbet af eftermiddagen var der en lind strøm af brugere som skulle være med til aftenens store fest. Der var 80 personer, der havde tilmeldt sig festen og det var ikke mange der ikke kom.
Menuen var buffet og den kom fra Kokken og Jomfruen og der var rigeligt af det hele. Der var ikke planlagt dessert men der var så meget lækker kage tilbage fra eftermiddagen så alle kunne få til kaffen efter maden.
Efter maden var der sat et diskotek og af Lars og der blev lagt op til dans
Karinas datter og hendes dansepartner kom og dansede nogle forskellige danse for os og bagefter forsøgte de at lære os cha cha cha.
Efter dette oplæg blev der danset til festen sluttede og musikken dækkede bredt så der var noget for alle.
Det blev en dejlig dag og en rigtig god fest....En dag vi kan leve længe på.
En stor tak til alle der var med til at gøre denne dag så god.

Lillian og Birgitte